Sport en bewegen in de buurt

Start2Create Academy, training in creatief denken

Hoor jij de hele dag 'ja maar', 'dat kan niet' of 'kost te veel geld?' Loop je tegen weerstand aan en vind je het lastig om jouw ideeën en adviezen te laten landen bij anderen? Start2Create leert je door middel van Creatief Denken tools in korte tijd deze cirkels te doorbreken en tot nieuwe, concrete oplossingen te komen. Je ervaart hoe het is om het eigen vaste denken te doorbreken tot simpel je tot nieuwe ideeën kunt komen. Ook leer je hoe je de tools zelf kunt inzetten om clubs en organisaties op een andere manier in beweging te krijgen. Geen theorie, juist praktische oefeningen. Creatief Denken kun je inzetten om: - organisaties in beweging te krijgen - tot nieuwe en concrete plannen te komen - kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. - vergaderingen en andere meetings effectiever te maken - weerstand opsporen en hiermee omgaan - betrokkenheid te creëren. We praten over afstandsbedieningen, crimineel denken, Barbapappa, absurde battles, marsmannetjes en kleuren. Als je eerst een indruk wilt van wat Creatief Denken met je doet, dan kun je aanschuiven bij een van onze inspiratiedagen. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Opleider

Over de opleiding

Opleidingsniveau

Dag 1: - Kennismaken, creatieve tools ervaren en zelf begeleiden - Avondprogramma en eventueel overnachting Dag 2: - Creatieve tools ervaren en zelf begeleiden Terugkomochtend / -middag: - Waar je tegenaanloopt - Recap van de oefeningen

Doel

Hoofddoel van deze opleiding is het eigen cirkeldenken doorbreken en collega's en anderen meenemen in het creatieve denkproces. Subdoelen: - Uitdagingen vertalen naar concrete vraagstukken en de juiste tools hierop toepassen - In korte tijd tot nieuwe, concrete plannen komen - Groepsprocessen op een creatieve manier aansturen en hoe hiermee te spelen - Inzicht in je eigen communicatiestijlen en die van anderen en hoe hierin bruggen te slaan - Meteen aan de slag kunnen met concrete experimenten

Doelgroep

Wij trainen verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches, trainers, managers, sportconsulenten, communicatiespecialisten, bestuurders en ook andere vrijwilligers om met nog meer plezier nieuwe wegen te zoeken en het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen te halen.

Beoordeel de opleiding Start2Create Academy, training in creatief denken

Schrijf hieronder je recensie over de opleiding Start2Create Academy, training in creatief denken. De tekst is pas zichtbaar wanneer je de recensie hebt geverifieerd met de mail.

Verzenden
SEB - Cursus: Parent ( SebCursus-SebBeoordeling )
  • No results find yet