Buurtsportcoach Kompas

Meer informatie

Meer informatie over het Buurtsportcoach Kompas is te vinden op de website www.buurtsportcoach-kompas.nl. Via deze website kunnen gemeenten zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en het jaar gratis gebruik.

Het Buurtsportcoach kompas is live

Na een jaar ontwikkeltijd is de 1.0 versie van het Buurtsportcoach Kompas een feit! Alle gemeenten en andere werkgevers van buurtsportcoaches in Nederland kunnen vanaf nu gebruik maken van de tool. En dankzij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is het gebruik tot en met maart 2022 kosteloos.

Het Buurtsportcoach Kompas

Het Buurtsportcoach Kompas is een gebruiksvriendelijke tool voor uitvoeringspartners van
sportbeleid en gemeenten. Buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen registreren hun inzet
en verzamelen gegevens op drie niveaus: aantallen, doe ik het goed en doe ik het goede. Met gemiddeld 10 minuten per dag, kunnen buurtsportcoaches Kompas al volledig succesvol inzetten. De inzichten die het oplevert zijn voeding voor buurtsportcoaches, teamleiders en gemeenten om in gesprek te gaan over evaluatie, verantwoording, bijsturing en verbeterplannen.

Geïnteresseerd?

Je kunt op verschillende manieren meer te weten komen over het Buurtsportcoach Kompas. Zo organiseren we informatie Webinars, maar kun je je ook direct aanmelden voor een opstartafspraak. Informatie hierover en over Kompas zelf vind je op onze website: www.buurtsportcoach-kompas.nl.

Direct aanmelden en opstartafspraak

Weet je al genoeg over het Buurtsportcoach Kompas? Je kunt je via de website ook direct aanmelden: www.buurtsportcoach-kompas.nl.Na aanmelding is het mogelijk om een opstartafspraak te plannen. Dit kan via onze digitale kalender. Tijdens die afspraak wordt Kompas in een uur uitgelegd. We bespreken de belangrijkste functionaliteiten, de instellingen per organisatie worden gereed gemaakt en uitgelegd. Doel is dat je na de afspraak meteen met Kompas aan de slag kunt.

Downloads