Uitnodiging online infobijeenkomst Nationale Diabetes Challenge 2021

De Nationale Diabetes Challenge 2021 gaat in mei van start! Kom met jouw wijk in beweging, ga op zoek naar samenwerkingspartners en begin met de organisatie van de wekelijkse wandelingen, waarvoor je ook deelnemers zal werven.

De huidige coronatijd laat de noodzaak van bewegen en een gezonde leefstijl zien. Als sportcoach kun jij het verschil maken en buurtbewoners een laagdrempelige opstap bieden naar een verbeterde gezondheid en kwaliteit van leven. De Bas van de Goor Foundation biedt je met de Nationale Diabetes Challenge een coronaproof programma, waarmee je concrete invulling geeft aan het Lokaal Sportakkoord en de ambities van ‘Inclusief Sporten’. Samen met andere sport- en zorgprofessionals breng jij beweging in de wijk. De Bas van de Goor Foundation nodigt je uit om deel te nemen aan een van haar online bijeenkomsten van 4, 9 of 11 februari. Meld je hier gratis aan. Een dosis inspiratie en energie gegarandeerd! Samen komen we in beweging voor een gezonde toekomst.

Samen in beweging voor een gezonde toekomst!

Vanaf mei begeleid je samen met andere professionals deelnemers 20 weken lang bij hun wandelchallenge. Naast wandelen zullen ook andere leefstijlfactoren dan bewegen aanbod komen. Op deze manier ondersteun je deelnemers op een leuke en laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl! Ook hierin ontvang je ondersteuning en tips van de Bas van de Goor Foundation. En krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende webinars! Na 20 weken sluiten alle locaties uit het land de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Uiteraard staat ook hier de Bas van de Goor Foundation klaar om er feestje van te maken voor alle organisatoren en deelnemers en bieden we deelnemers de mogelijkheid hun stappen in de goeie richting voort te zetten. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Je werkt samen met andere professionals uit de wijk om van jouw Diabetes een succes te maken. Samen in beweging voor een gezonde toekomst!

 

Afzender: Bas van de Goor Foundation
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 1 februari 2021