Q&A-sessie voor buurtsportcoaches/beweegprofessionals in Online

  • Datum: 22 april 2021
  • Tijdstip:10:00
  • Locatie:Q&A-sessie voor buurtsportcoaches/ beweegprofessionals (2)
  • Plaats: Online
Vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is een structuur ontwikkeld die voorziet in bijscholing en de persoonlijke ontwikkeling van buurtsportcoaches en professionalisering van de beroepsgroep c.q. het vak. Tijdens deze online Q&A sessies voor buurtsportcoaches en beweegprofessionals kun je al je vragen met betrekking tot het carrièrepad stellen.

Het carrièrepad bestaat uit vier generieke functiebeschrijvingen, buurtsportcoach A t/m D. Het doel van het carrièrepad is om de kwaliteit, professionaliteit en vakbekwaamheid van buurtsportcoaches en beweegprofessionals te bevorderen. Naast het creëren van een eerlijk speelveld en goed werkgeverschap wordt hiermee ook mobiliteit tussen werkgevers en een betere aansluiting tussen opleiding/onderwijs en praktijk door dit instrument mogelijk gemaakt.

De Q&A is er voor buurtsportcoaches en beweegprofessionals. Hier kun je al je vragen stellen omtrent de functieprofielen en de implementatie van het carrièrepad binnen de eigen organisatie. Wij nodigen je dan ook van harte uit om je aan te melden middels het inschrijfformulier voor één van de online Q&A sessies:
12 april 2021    - 10.00-11.30 uur
22 april 2021    - 10.00-11.30 uur

Meer informatie over het carrièrepad is hier te vinden.

Downloads Q&A-sessie voor buurtsportcoaches/beweegprofessionals in Online