Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties 2023

7 december jl. was het dan eindelijk zover en hebben we wederom een fantastische Kennisdag mogen neerzetten onder leiding van onze dagvoorzitter Gregory Sedoc. Wij hopen dat we je deze dag weer volop inspiratie hebben kunnen geven met ons ruime aanbod aan sessies, plenaire delen en niet te vergeten de intervisie. Op deze pagina vind je een overzicht van het programma en de beschikbare presentaties.

Bijeenkomst(en) Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties 2023

Startbijeenkomst beschrijven profielen BRC 2023-2026

In de bestuurlijke afspraken Brede Regeling Combinatiefuncties (BRC) 2023 – 2026 wordt onder 1b gesproken over 6 profielen (en een aantal afgeleiden daarvan) die lokaal gehanteerd kunnen worden om de doelen te behalen.

Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties

7 november jl. vond de Nationale Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties plaats., ditmaal op locatie in Apeldoorn! Wat was het fijn om iedereen weer in levende lijve te zien.

Bijeenkomst(en) Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties

LAB: Ontwikkelprogramma voor leidinggevenden ‘inzet carrièrepad’

Geef jij leiding aan buurtsportcoach(es) en wil je hen graag verder helpen in hun ontwikkeling, gebruik makend van het carrièrepad? En wil je ondersteuning en concrete handvatten hoe je dit kan aanpakken? Dan is dit ontwikkelprogramma echt iets voor jou!

Bijeenkomst(en) LAB: Ontwikkelprogramma voor leidinggevenden ‘inzet carrièrepad’

Landelijke Academie Buurtsportcoaches (LAB: Verdiepende online sessies voor werkgevers) 2022

In februari 2021 hebben we het carrièrepad voor de buurtsportcoaches gelanceerd. Dit is een raamwerk met 4 generieke functiebeschrijvingen voor de buurtsportcoach en 2 profielen voor leidinggevenden van buurtsportcoaches. Omdat het een nieuw carrièrepad vormt, bieden we verschillende vormen van ondersteuning.

Landelijke Kennisdag BRC 2022

17 februari jl. vond de Nationale Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties plaats. Ook ditmaal was de Kennisdag in een digitale vorm, vanwege de coronamaatregelen. Deze dag hebben we je hopelijk geïnspireerd met een ruim aanbod van themasessies, afgewisseld met plenaire delen, onder leiding van onze dagvoorzitter Juul van Rijn.

Regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties Begin 2022

Helaas lukte het niet om elkaar eind 2021 op een inspirerende en uitdagende locatie te ontmoeten. Gezien de huidige Corona ontwikkelingen kiezen we ervoor om in het begin van het nieuwe jaar online versies te organiseren voor de bijeenkomsten in de regio’s die helaas niet door konden gaan.

Workshop implementatie carrièrepad voor werkgevers

Vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is een structuur ontwikkeld die voorziet in bijscholing en de persoonlijke ontwikkeling van buurtsportcoaches en professionalisering van de beroepsgroep c.q. het vak. Tijdens deze online Q&A sessies voor buurtsportcoaches en beweegprofessionals konden deelnemers al hun vragen met betrekking tot het carrièrepad stellen.

Q&A-sessie voor buurtsportcoaches/beweegprofessionals

Vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is een structuur ontwikkeld die voorziet in bijscholing en de persoonlijke ontwikkeling van buurtsportcoaches en professionalisering van de beroepsgroep c.q. het vak. Tijdens deze online Q&A sessies voor buurtsportcoaches en beweegprofessionals konden deelnemers al hun vragen met betrekking tot het carrièrepad stellen.

Nationale Kennisdag 2020

Op 10 december 2020 vond de Nationale Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties plaats. Voor het eerst in een digitale vorm, vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar was het thema ‘preventie’ en middels een interessant en interactief programma hebben de deelnemers een leerzame en inspirerende dag bezorgd.

Online bijeenkomst Lokaal sportakkoord en de buurtsportcoach: “Match Made in Heaven”

DE VERBINDENDE KRACHT VAN DE BUURTSPORTCOACH – HOW TO DO? Ben jij buurtsportcoach en wil je met volle overtuiging de ambities uit het lokale sportakkoord oppakken? Dan is deze bijeenkomst echt iets voor jou!

Bijeenkomst(en) Online bijeenkomst Lokaal sportakkoord en de buurtsportcoach: “Match Made in Heaven”

Online bijeenkomsten BRC Sport & Cultuur - verenigingsondersteuning

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien rondom verenigingsondersteuning.

Bijeenkomst(en) Online bijeenkomsten BRC Sport & Cultuur - verenigingsondersteuning

Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’

Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Bijeenkomst(en) Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’

Webinar 'Ondernemerschap'

Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Bijeenkomst(en) Webinar 'Ondernemerschap'

Online bijeenkomst BRC Inclusief sporten en bewegen

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien rondom inclusief sporten aan de hand van verschillende goede voorbeelden.

Bijeenkomst(en) Online bijeenkomst BRC Inclusief sporten en bewegen

Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is een digitale variant ontwikkeld.

Brede Regeling Combinatiefuncties 2020

Op dinsdag 21 april heeft de regering de geldende maatregelen tegen corona verlengd. Alle bijeenkomsten tot 1 september mogen geen doorgang vinden. Hiermee komen alle regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties, die dit voorjaar zouden plaatsvinden, te vervallen. We beraden ons op een alternatieve vorm van het aanbieden van de inhoud van de bijeenkomsten. We hanteren verder de richtlijnen van het RIVM en houden je, indien nodig, op de hoogte. Voor meer informatie kun je terecht op de site van de VSG.

Bijeenkomst(en) Brede Regeling Combinatiefuncties 2020

Nationale Kennisdag 2019

De buurtsportcoach maakt het verschil! Bekijk nu de presentaties en foto's van de Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties.

Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Van en met elkaar leren! De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties voorjaar 2019 zitten erop. Bijgevoegd de plenaire presentatie (en andere relevante info).

Bijeenkomst(en) Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Nationale Kennisdag 2018

De slotbijeenkomst Sport en Bewegen in de Buurt was een groot succes! Bekijk de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2018

Lerende Netwerken najaar 2018

Lerende Netwerken voorjaar 2018