Online bijeenkomsten BRC Sport & Cultuur - verenigingsondersteuning

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien rondom verenigingsondersteuning. Hiervoor is nu een digitale variant ontwikkeld waarvoor we je graag uitnodigen.

Bijeenkomst(en) Online bijeenkomsten BRC Sport & Cultuur - verenigingsondersteuning

Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’

Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Bijeenkomst(en) Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’

Webinar 'Ondernemerschap'

Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Bijeenkomst(en) Webinar 'Ondernemerschap'

Online bijeenkomst BRC Inclusief sporten en bewegen

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien rondom inclusief sporten aan de hand van verschillende goede voorbeelden. Hiervoor is nu een aangepaste digitale variant ontwikkeld waarvoor we je graag uitnodigen.

Bijeenkomst(en) Online bijeenkomst BRC Inclusief sporten en bewegen

Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is nu een digitale variant ontwikkeld waarvoor we je graag uitnodigen.

Brede Regeling Combinatiefuncties 2020

Op dinsdag 21 april heeft de regering de geldende maatregelen tegen corona verlengd. Alle bijeenkomsten tot 1 september mogen geen doorgang vinden. Hiermee komen alle regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties, die dit voorjaar zouden plaatsvinden, te vervallen. We beraden ons op een alternatieve vorm van het aanbieden van de inhoud van de bijeenkomsten. We hanteren verder de richtlijnen van het RIVM en houden je, indien nodig, op de hoogte. Voor meer informatie kun je terecht op de site van de VSG.

Bijeenkomst(en) Brede Regeling Combinatiefuncties 2020

Nationale Kennisdag 2019

De buurtsportcoach maakt het verschil! Bekijk nu de presentaties en foto's van de Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties.

Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Van en met elkaar leren! De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties voorjaar 2019 zitten erop. Bijgevoegd de plenaire presentatie (en andere relevante info).

Bijeenkomst(en) Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Nationale Kennisdag 2018

De slotbijeenkomst Sport en Bewegen in de Buurt was een groot succes! Bekijk de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2018

Lerende Netwerken najaar 2018

Lerende Netwerken voorjaar 2018