Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches in West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)

  • Datum: 30 juni 2020
  • Tijdstip:09:00
  • Locatie:West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)
De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is nu een digitale variant ontwikkeld waarvoor we je graag uitnodigen.

Eind 2019 hebben alle buurtsportcoaches via een digitale peiling kenbaar kunnen maken welke behoeften ze hebben op het gebied van bij- en nascholing. Ook hun werkgevers en de beleidsmedewerkers sport is gevraagd naar hun visie hierop.

Vanuit het programma LAB gaan we graag in gesprek om:

  • De resultaten te delen en te bespreken: wat valt op, welke overeenkomsten en verschillen zijn er, maar nog belangrijker:
  • Om (per regio) tot een soort kalender van prioriteiten te komen en wat daarbij de randvoorwaarden zijn. Daarna kunnen we ervoor zorgen dat de gewenste bij- en nascholing ook daadwerkelijk beschikbaar komt.

Om tot concrete afspraken te komen gaan we dan ook graag met zowel buurtsportcoaches, hun teamleiders/coördinatoren, werkgevers en beleidsambtenaren tegelijk de dialoog aan. We nodigen je daarom uit voor een van de vier interactieve bijeenkomsten over dit onderwerp:

  • 11 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg)
  • 16 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • 22 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Oost-Nederland (Overijssel, Gelderland en Flevoland)
  • 30 juni van 9.00 tot 11.00 uur: West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)

Om zoveel mogelijk bij de regionale dynamiek en bestaande infrastructuur aan te sluiten roepen we je op om je in te schrijven voor de onlinebijeenkomst in jouw regio.

Niet eerder hebben we een dergelijk onderwerp in zo’n setting beetgepakt, maar alle drie de partijen (de beweegprofessionals, hun werkgevers en de beleidsmedewerkers) hebben elkaar nodig om de prioriteiten te bepalen zodat we blijvend kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van dit prachtige vak. 

Om een en ander in goede banen te leiden is het nodig dat je je hier inschrijft. Je ontvangt dan uiterlijk 2 dagen voor de datum van jouw keuze een bevestiging met daarin de login-gegevens en praktische details. Aan de sessies (aangeboden via Zoom) zijn geen kosten verbonden.

Downloads Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches in West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)