Ondernemerschap in de sport en cultuur

Het webinar ‘ondernemerschap in de sport en cultuur’ gaat in op hoe je als buurtsport-/cultuurcoach met een ondernemende houding en gedrag binnen de sport en cultuur het verschil kan maken en waarom dat vandaag de dag zo belangrijk is.

Johan Steenbergen, bewegingswetenschapper en gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en ondernemerschap, zal aan de hand van een theoretisch kader ingaan op allerlei aspecten die je als buurtsportcoach kunt inzetten om je ondernemerschap te versterken. Met drie inspirerende praktijkvoorbeelden van cultuur- en buurtsportcoaches krijgt deze theorie handen en voeten. Koen Seuren laat zien hoe vanuit de gemeente Nijmegen op deze turbulente tijden is ingespeeld op het gebied van sport en bewegen. Vervolgens vertelt Rick Vechel hoe hij binnen de cultuursector zorgt voor binding en zichtbaarheid. Yvonne Willems en Puck Rijs nemen je mee naar Venray waar zij onder de vlag van Venray Beweegt gezamenlijk met partners werken aan hele mooie en uitdagende ambities.

Bekijk voor meer inspiratie dit bondige naslagwerk van Johan Steenbergen rondom het thema ondernemerschap. Voor meer informatie over de praktijkvoorbeelden verwijzen we je naar dit document.

Heb je vragen over het webinar, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@sportindebuurt.nl.

Voor mobiele gebruikers: Wil je deelnemen aan de chat? Open dan de video via de youtube app op je mobiel.