Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’

  • Datum: 25 juni 2020
  • Tijdstip:14:00
  • Locatie:online
Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Op 25 juni om 14.00 uur zenden we ons webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’ uit. In dit webinar geven we het woord aan drie buurtsport-/cultuurcoaches die werkzaam zijn met ouderen en hen op een inspirerende wijze betrekken bij sportieve en culturele activiteiten om hiermee het leefgenot voor hen te verbeteren en eenzaamheid tegen te gaan. Vanuit het Kenniscentrum Sport en Bewegen en het LKCA wordt hierop gereflecteerd en krijg je per voorbeeld een aantal gouden tips mee die jou kunnen helpen je aanbod voor ouderen te realiseren of te versterken.

Bij het webinar is het mogelijk om live te chatten met de sprekers. We nodigen je dan ook graag uit om bij het live gaan van dit webinar aanwezig te zijn. Ga hiervoor naar ons youtubekanaal. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Uiteraard is het webinar na de live uitzending ook terug te zien via onze website.

We hopen je online te ontmoeten!

Downloads Webinar ‘Hoe kan je als buurtsport- of cultuurcoach de doelgroep ouderen goed bedienen?’