Webinar 'Ondernemerschap'

  • Datum: 9 juli 2020
  • Tijdstip:10:00
  • Locatie:online
Zo vlak voor de zomer willen we je als buurtsportcoach/cultuurcoach graag nog een boost aan inspiratie meegeven. Daarom hebben we dit webinar voor jou in de planning staan.

Op 9 juli om 10.00 uur bieden we een webinar aan dat in gaat op ondernemerschap. Niet zozeer (of slechts) over ondernemen als zelfstandige (zzp’er), maar meer over een ondernemende houding en ondernemend gedrag binnen ‘de’ sport (en bewegen)/cultuur en waarom dit vandaag de dag zo belangrijk is. Aan de hand van een theoretisch kader neemt Johan Steenbergen, werkzaam bij Kennispraktijk en expert op het gebied van organisatieontwikkeling en ondernemerschap, je mee in onder meer het inspelen op kansen, aanbodgericht vs. vraaggericht werken, samenwerkingen, proactief werken, etc. De theorie wordt afgewisseld met leuke en inspirerende praktijkvoorbeelden van buurtsport-/cultuurcoaches die op een eigen wijze hun ondernemerschap aan je laten zien.

Bij het webinar is het mogelijk om live te chatten met de sprekers. We nodigen je dan ook graag uit om bij het live gaan van dit webinar aanwezig te zijn. Ga hiervoor naar ons youtubekanaal. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Uiteraard is het webinar na de live uitzending ook terug te zien via onze website.

We hopen je online te ontmoeten!

Downloads Webinar 'Ondernemerschap'