Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties in Apeldoorn

  • Datum: 7 november 2022
  • Tijdstip:00:00
  • Locatie:Omnisport
  • Adres:De Voorwaarts 55
  • Postcode:7321MA
  • Plaats: Apeldoorn
Na een digitale variant eerder dit jaar organiseren we op maandag 7 november opnieuw een landelijke Kennisdag, ditmaal op locatie in Apeldoorn! We kijken ernaar uit iedereen weer in levende lijve te zien.

Het coronavirus is nog niet weg, maar langzaamaan gaan we terug naar ‘normaal’. In de tussentijd hebben we niet stilgezeten. Samen met onze partners hebben wij hard gewerkt om jou te voorzien van tools, scholingsaanbod en informatie om jou in je werk te ondersteunen. Deze dag hopen we je dan ook te inspireren met een ruim aanbod van themasessies, afgewisseld met plenaire delen.

Programma (ovb)
  9.00 –  9.30 uur Ontvangst
  9.30 – 10.30 uur Plenair 
10.30 – 10.45 uur Pauze 
10.45 – 11.30 uur Informatieve workshops ronde 1
11.30 – 11.35 uur Wisselmoment
11.35 – 12.20 uur Informatieve workshops ronde 2
12.20 – 13.30 uur Lunch en infomarkt
13.30 – 14.00 uur Plenair 
14.00 – 14.15 uur Pauze
14.15 – 15.30 uur Actieve (vaardigheden) workshops
15.30 – 16.15 uur Borrel

Plenaire delen
Uiteraard zal er aandacht besteed worden aan de toekomst van de regeling. Verder staan de vaste onderdelen Verkiezing buurtsportcoach van het jaar en Uitreiking Buurtsportcoach magazine weer op het programma.

Themasessies ochtend en middag
In de ochtend zullen de themasessies in het teken staan van informeren. Je kiest ter plekke aan welke themasessies je deel wilt nemen. Een greep uit de onderwerpen: toepassen digitale tools om meer mensen in beweging te krijgen, jeugdzorg en sport, school en omgeving, sportakkoord/preventieakkoord en nog veel meer. Telkens wordt uiteraard ingezoomd op jouw rol als buurtsportcoach/cultuurcoach hierbij.

In de middag is het de hoogste tijd om actief met elkaar aan de slag te gaan. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan sessies rondom de clubkadercoach, e-sports/gamification, Athletic Skills Model (ASM) en het Danspaleis.

Informatiemarkt
Gedurende de hele dag kun je een kijkje nemen op de informatiemarkt, waar verschillende van onze partners je kunnen voorzien van informatie. Ook is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Voor wie?
Iedereen die op enigerlei wijze betrokken is bij de Brede Regeling Combinatiefuncties is welkom, met name beleidsmedewerkers sport en cultuur, werkgevers/opdrachtgevers van buurtsportcoaches en cultuurcoaches, de buurtsportcoaches en cultuurcoaches zelf, provinciale sport- en cultuurorganisaties en sportbonden.

Aanmelden?
Meedoen met de Kennisdag? Je kunt je vanaf begin oktober inschrijven. Maar reserveer 7 november dus wel alvast in je agenda! Deelname bedraagt € 100,- inclusief BTW.

Verkiezing buurtsportcoach van het jaar 
Het nomineren van “Buurtsportcoach van het jaar” kan weer bijna! Ook dit najaar kunnen alle buurtsportcoaches in Nederland kans maken op de titel: Buurtsportcoach van het jaar 2022! 

Wie ga jij nomineren?

Het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk. Het thema van dit jaar is inclusief sporten en bewegen. Wie heeft zijn/haar creatieve brein aan het werk gezet en op allerlei manieren mensen in beweging gebracht? Houd de social media berichten van WijBuurtsportcoaches in de gaten en nomineer je collega!

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Vereniging Sport en Gemeenten, info@sportindebuurt.nl.

Houd de website www.sportindebuurt.nl en twitter @sportindebuurt in de gaten voor informatie en het laatste nieuws.

We hopen je te ontmoeten op 7 november!