Filter

Filteren op Onderwerp

 
Filteren op Gemeente
Meer filters

In beweging met #BSCcorona

Sportservice Ede

Beschrijving: In samenwerking met Omroep Gelderland zendt Sportservice Ede dagelijks het programma Gelderland in Beweging uit. Een beweegprogramma voor ouderen van een kwartier, met daarna een herhaling. Vind hier de actuele informatie.

Sportbedrijf Noordwijk

Beschrijving: De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk proberen inwoners van gemeente Noordwijk te enthousiasmeren om thuis te sporten. Dit gebeurt door het aanbieden van beweeglessen voor verschillende doelgroepen (denk aan senioren en gezinnen) en het geven van tips en challenges met betrekking tot sport en bewegen. Ga hier naar de facebookpagina.

Beweegteam Woerden

Beschrijving: Iedere dag een nieuwe challenge om je mee te vermaken en in beweging te blijven. De buurtsportcoaches Jurgen en Justin dagen je uit met de #stayathomesportchallenge. Ga hier naar het youtube kanaal.

Bslim050 - Groningen

Beschrijving: Blijf in beweging met de dagelijkse beweegtips van de buurtsportcoaches in Groningen. Assistentie van ouders vereist! Komen zij tenminste ook even in beweging tijdens het thuiswerken. Check het twitter account.

Stichting Wiel - Elburg

Beschrijving: De buurtsportcoaches uit Elburg gaan een stapje verder. Naast het online aanbieden van beweegtips delen zij ook tips voor een betere slaap en lekkere, gezonde recepten. Het beweegprogramma voor ouderen wordt uitgezonden via de lokale omroep. Op alle vlakken wordt gewerkt aan een betere weerstand. Ook aan het met elkaar in contact blijven wordt gedacht: er worden nieuwsbrieven uitgestuurd, er is een online jongerencentrum en men wordt gestimuleerd berichten te delen. Ga naar de facebookpagina.

Team Sportservice Schagen Hollands Kroon

Beschrijving: Het Team Sportservice Schagen Hollands Kroon geeft je dagelijks beweegtips. Voor jong en oud! Tevens vind je hier veel leuke tips voor het hele gezin: knutselen, oefeningen met gebruik van je kinderen of hond, etc. Ga naar de facebookpagina.

Beweegteam Súdwest Fryslân

Beschrijving: De buurtsportcoaches van Beweegteam Súdwest Fryslân delen vele tips uit het land met jou en voegen daar hun eigen workouts voor thuis aan toe. Ze zorgen er ook voor dat de kinderen in de kinderopvang in beweging blijven door spelpakketten te verspreiden. Ga naar de facebookpagina.

Brabant blijft bewegen

Beschrijving: Ondanks de coronacrisis blijft heel Brabant bewegen met het team van Sportservice Noord-Brabant. Alternatieve gymlessen voor thuis, challenges voor het hele gezin of gewoon lekker tussen het thuiswerken door even bewegen: iedereen kan meedoen via de vele filmpjes op de website. In Uden helpen de buurtsportcoaches ook bij het onderwijs en opvang. Er zijn zelfs handige beweegboekje te downloaden voor ouderen en jeugd. In Zundert gaan de buurtsportcoaches langs bij ouderen in het woonzorgcentrum om samen te bewegen op het balkon. Ga naar Brabantblijftbewegen.nl.

Forte Welzijn - Berg en Dal / Overbetuwe

Beschrijving: Beweeg samen met de video's van Loesan, Barbara en Sanne. Ze nemen je mee in een totale workout die op verschillende niveau's uitgevoerd kan worden. Geschikt voor jong en oud! Ga hier naar de youtube pagina.

Stichting Wijksport - Wijk bij Duurstede

Beschrijving: Ga de uitdagingen van de buurtsportcoach aan. Vergeet ook niet je eigen filmpjes te maken en te delen! Ga naar de facebookpagina.

Stichting de Schroef - Heusden

Beschrijving: Aan de maatregelen blijven voldoen én lekker kunnen spelen. Met de tips van Stichting de Schroef kun je veilig blijven spelen en sporten. Wat dacht je van beweegbingo of neem hij dit jaar deel aan de #Homelympics? Ga naar de facebookpagina.

Sportpunt Stichtse Vecht

Beschrijving: Naast video's die gedeeld worden bieden de buurtsportcoaches speciaal thuisbeweeg tips voor ouderen en kinderen. Ga naar de facebookpagina.

Buurtsportcoaches Amersfoort

Beschrijving: Van een Minecraft Fitchallenge tot bewegingsonderwijs thuis. De buurtsportcoaches uit Amersfoort zetten er samen de schouders onder. Zo zullen ze zich de komende tijd ook in gaan zetten in sectoren waar gaten gaan vallen, zoals bij de voedselbank, ouderenzorg, maaltijdservice of ander vrijwilligerswerk, maar ook opvang op scholen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hier de facebookpagina.

Utrechtse Heuvelrug Sportief & Gezond

Beschrijving: Ga de uitdaging uit met iedere dag een leuke beweegchallenge. Maar vergeet ook de ouderen niet en maak een mooie kleurplaat voor hen of schrijf een kaart. Ga naar de facebookpagina.

Welzijn Middelburg

Beschrijving: Hou ze in de gaten, want achter de schermen zijn ze druk bezig met beweegprogramma's en challenges op te nemen voor jou! Ga naar de facebookpagina.

Helpgewoon Buurtsport - Oude IJsselstreek

Beschrijving: Met de beweegplanner zorgen de buurtsportcoaches er voor dat ouderen, minder valide en kwetsbare groepen geïnspireerd en gemotiveerd worden om dagelijks enkele oefeningen te doen, die bijdragen aan de spierkracht, balans en coördinatie. Ga naar de facebookpagina.

SportSupoort - Zuid-Kennemerland e.o.

Beschrijving: Yoga voor thuiswerkers, tips om veilig buiten te blijven bewegen en challenges waar je zelfs prijzen mee kunt winnen! Jong en oud blijft in beweging met SportSupport. Ga naar de facebookpagina.

BV Sport Sportontwikkeling - Leeuwarden

Beschrijving: Verveel jij je al..?! Dat hoeft nu niet meer!! Bv SPORT heeft voor jou iedere dag een Challenge: de Daily bv SPORT Challenge! Volg BV Sport Sportontwikkeling op Facebook.

JIBB+ - Helmond

Beschrijving: Kom thuis in beweging met de dagelijkse beweegfilmpjes van de buurtsportcoaches van JIBB+ in Helmond. Niet alleen voor kinderen! Buurtsportcoach Gerard gaat iedere dag met de senioren aan de slag. Voor inspiratie ga naar de facebookpagina.

Hillegom in Beweging

Beschrijving: Hoe blijf je actief met het hele gezin? Deze spelvormen van Hillegom in Beweging zorgen er voor dat het hele gezin fit blijft. En ze leveren zeker heel veel plezier op! Ook de ouderen worden in beweging gehouden met leuke video's. Ga hier naar de facebookpagina.

Sportbedrijf Raalte

Beschrijving: Fit en in beweging blijven. Sportbedrijf Raalte inspireert je graag om ook thuis bezig te blijven. Met iedere dag een nieuwe challenge voor jong en oud moet dat zeker lukken. Toch nog een beetje extra motivatie nodig? Verzin je eigen challenge en maak kans op een sportprijs! Ga naar de website.

GA! Harderwijk - Harderwijk

Beschrijving: De buurtsportcoaches van GA! Harderwijk houden je de komende week bezig met leuke challenges die je vanuit huis kunt doen. Bekijk hier de challenges.

BWI Woensdrecht

Beschrijving: Iedere dag een nieuwe challenge om je in beweging te houden. Voor jong en oud! Of je nu de hele dag hebt zitten leren, of aan het thuiswerken bent. Ga naar de facebookpagina.

Team Sportservice Den Helder

Beschrijving: Iedere dag beweegtips voor ouderen en leuke thuisactiviteiten voor de kinderen. En voor de rustmomenten interessant leesvoer. Ga naar de facebookpagina.

Sport ID Nieuwegein

Beschrijving: De buurtsportcoaches uit Nieuwegein geven je tips om thuis in beweging te blijven, nemen je mee naar buiten voor een wandeling of berenjacht en vergeten ook de ouderen en de allerkleinsten niet! Ga naar de facebookpagina.

Sportstad Utrecht

Beschrijving: Nu alle sportaccommodaties gesloten zijn, gaat Utrecht niet bij de pakken neer zitten. Sterker nog: voor iedere sport bieden de buurtsportcoaches een aangepast thuis programma! Van tafeltennis tot freerunning en van bewegen voor ouderen tot voetbal. Ga hier naar de website van Sportstad Utrecht.

Welzijnskwartier Noordwijk, Teylingen, Hillegom en Lisse

Beschrijving: Kwetsbare inwoners in Noordwijk, Teylingen, Hillegom en Lisse kunnen terecht bij het Welzijnskwartier. Voor een goed telefonisch gesprek of voor iemand die helpt met het halen van boodschappen of medicijnen voor wie dat zelf nu niet kan. Kijk hier voor meer informatie.

Delft voor elkaar

Beschrijving: Om Delftenaren te laten sporten terwijl ze thuis zitten, hebben de buurtsportcoaches een dagelijks bewegingsprogramma opgezet. Video’s met challenges en beweegpret zijn dagelijks te zien via social media en op de website; bootcamp video’s volgen om de dag. Ga naar de website.

KijkopWelzijn Barendrecht

Beschrijving: In Barendrecht is er oog voor de kwetsbaren in de samenleving. Zo is er een boodschappenservice voor senioren die niet meer zelf naar de winkel kunnen gaan en worden de mogelijkheden voor een maaltijdservice onderzocht.

Sportservice Zwolle

Beschrijving: Ga iedere dag de uitdaging aan met de buurtsportcoaches van Sportservice Zwolle. Iedereen kan hieraan meedoen en je wordt meteen uitgedaagd om er je eigen creatieve manier aan te geven. Hier lees je meer.

Buurtsport Ooststellingerwerf

Beschrijving: Peuter- en kleutergym, gymles voor de basisschool leerlingen en bewegen voor ouderen. De buurtsportcoaches bieden een gevarieerd programma met leuke video's aan voor jong en oud! Ga hier naar de facebookpagina.

Team Sportservice Haarlemmermeer

Beschrijving: Blijf bewegen, ook als alle sport- en beweegactiviteiten zijn afgelast, is de boodschap van Team Sportservice Haarlemmermeer. Normaal zorgen ze voor een groot scala aan sportactiviteiten op schoolpleinen en in gymzalen, nu zijn de lessen verplaatsen naar jouw woonkamer. Met online video’s via Facebook bieden de sportdocenten lessen aan voor kinderen, volwassenen en 60-plussers. Een fijne onderbreking van een dag thuis! Ga naar de facebookpagina.

SportDrenthe

Beschrijving: SportDrenthe zorgt er voor dat heel Drenthe in beweging blijft. Van leuke thuisactiviteiten voor kinderen tot het in contact blijven met ouderen tegen eenzaamheid. Naast een hoeveelheid aan inspiratie biedt de site ook een overzicht van lokale beweeginitiatieven in Drenthe, handige apps en leuke tips. Neem een kijkje op coronactief.nl.

Gooise Meren Beweegt

Beschrijving: De buurtsportcoaches van Gooise Meren Beweegt inspireren niet alleen met leuke workouts, maar ook met gezonde voeding, tips voor tv, etc. Want rust en voeding zijn ook belangrijk! Ga naar de facebookpagina.

Voorst Actief

Beschrijving: Iedere dag een nieuwe challenge online! Doe je mee? De uitdagingen zijn allemaal makkelijk thuis uit te voeren voor jong en oud. Ga hier naar de facebookpagina.

Team Sportservice 't Gooi - Hilversum

Beschrijving: De buurtsportcoaches in Hilversum helpen je de tijd thuis wel door met leuke beweegactiviteiten voor het hele gezin. Maar ook een frisse neus halen hoort er bij. Wel op een andere manier dan je gewend bent... Ga naar de facebookpagina.

Alkmaar Sport

Beschrijving: Geen gymles op school? Niet getreurd! De vakleerkrachten, sportleraren en sportregisseurs van Alkmaar Sport zorgen er voor dat je dagelijks je portie beweging krijgt. Met iedere dag een ander bekend gezicht voor de camera! Bekijk hier de facebookpagina.