Bijeenkomsten najaar 2018

Dit najaar wordt nog een serie Lerende Netwerken georganiseerd (september/oktober) en op 6 december volgt dan de Nationale Kennisdag (slotbijeenkomst) Sport en Bewegen in de Buurt in Arnhem (Papendal). We zien je graag!

Lerende Netwerken
De Lerende Netwerken zullen ditmaal een ochtend beslaan met aansluitend lunch (9.00 - 13.30 uur). Naast een plenair deel (met o.a. de geactualiseerde Bestuurlijke Afspraken over de Brede Regeling Combinatiefuncties), is er keuze uit verschillende workshops en we sluiten af met een heus ´Lagerhuis´.

Data en locaties, inhoud van de verschillende workshops en het inschrijfformulier vind je hier!

Let op! Voor Zwolle geldt een afwijkend programma.

Nationale Kennisdag
Het succesvolle programma Sport en Bewegen in de Buurt wordt dit jaar afgerond. In deze slotbijeenkomst worden de opbrengsten van het programma gevierd, samen met alle betrokkenen. Naast een plenair deel kunnen de deelnemers workshops volgen, meedoen aan sportactiviteiten en een informatiemarkt bezoeken. De verschillende programmaonderdelen komen (in verschillende vormen) uitgebreid aan de orde: Buurtsportcoach (er lopen er inmiddels al zo'n 4.500 rond!), Sportimpuls, SBIR, Erkende interventies en Vakmanschap.

Beoogde doelgroep:
Alle betrokkenen bij het programma Sport en Bewegen in de Buurt (politiek, beleid en uitvoering).

Houd de website in de gaten voor meer informatie en aanmelden.

Best practices
Heb jij goede voorbeelden die je graag wilt delen? Laat het ons weten via info@sportindebuurt.nl!

Afzender: Sport en Bewegen in de Buurt
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 28 augustus 2018