De top 3 verkiezing 'Buurtsportcoach van het jaar' is bekend

De top 3 genomineerde buurtsportcoaches voor de stimuleringsprijs 'Buursportcoach van het jaar' is bekend! De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de Kennisdag BRC op 10 december 2020.

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2020 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het thema van dit jaar is creativiteit en improvisatievermogen tijdens de periode van COVID-19. Wie heeft zijn/haar creatieve brein aan het werk gezet en op allerlei manieren mensen in beweging gebracht? 

Criteria

Een landelijke jury, bestaande uit Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Marc Elffers (Werkgevers in de Sport) en André de Jeu (Vereniging Sport en Gemeenten), heeft op basis van de ingestuurde motivaties de top 3 samen gesteld. Zij heeft daarbij gelet op de volgende criteria:

  • Zelfinitiatief om werkzaamheden aangepast in te richten;
  • Improvisatievermogen om binnen de gestelde maatregelen en kaders sport en bewegen mogelijk te maken;
  • Zichtbaarheid geven aan aangepast aanbod en/of het belang van blijven sporten en bewegen;
  • Ervaren tevredenheid over de inzet door deelnemers, partners in de wijk (bijv. verenigingen, scholen, maatschappelijke organisaties) en/of gemeente;
  • Resultaten die de aangepaste ingezet hebben opgeleverd, te denken valt aan aantal deelnemers, in beweging houden/brengen nieuwe doelgroepen, verleende advies aan verenigingen, etc.

Top 3

De jury heeft de volgende top 3 (in willekeurige volgorde) samengesteld:

1. Sharon de Witte - Team Sportservice Zwolle

2. Sirjit Meijer - Team Sportservice Amsterdam

3. Wilma Raijmakers - Team Sportservice Amsterdam

Eén van deze drie buurtsportcoaches wint tijdens de Kennisdag BRC 2020 op 10 december de Stimuleringsprijs en ontvangt de geldprijs om te besteden aan opleiding/persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf 23 november kun je stemmen op jouw favoriet via de website van WIJ Buurtsportcoaches.

Afzender: WIJ Buurtsportcoaches
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 9 november 2020