Halfuurtje Door Je Buurtje

In Nederland hebben meer dan 1,2 miljoen mensen diabetes. Om hier landelijk aandacht voor te vragen wordt op 14 november Halfuurtje Door Je Buurtje georganiseerd. Hierbij loopt iedereen minimaal 30 minuten in de eigen buurt om zo in beweging te komen, bewegen is namelijk voor iedereen gezond. Zo verhoogt het je weerstand en het zorgt het ervoor dat je je fitter voelt. Het verkleint ook de kans op het krijgen van diabetes type 2.

Zo doe jij ook mee aan Halfuurtje Door Je Buurtje

Meedoen aan dit initiatief is heel simpel. Dit kan via www.halfuurtjedoorjebuurtje.nl en meld je daar aan. Hiermee kunnen wij bijhouden hoeveel Nederlanders er op 14 november ook een halfuurtje gewandeld hebben naar een gezonder leven.

Vorig jaar liepen er meer dan 14.000 Nederlanders ruim 53.000 kilometer bij elkaar en dit jaar willen we er samen een nog groter succes van maken zodat jij en je omgeving gezond blijven. Trommel daarom gezellig je familieleden, vrienden, kennissen of buurtbewoners op om samen een Halfuurtje Door Je Buurtje te wandelen. Hoe meer, hoe gezelliger, hoe gezonder, hoe beter!

Afzender: Bas van de Goor Foundation
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 23 oktober 2023