Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties en verkiezing Buurtsportcoach van het jaar

Wij nodigen iedereen van harte uit voor de landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties, ditmaal op locatie in Bunnik! Er zijn nieuwe bestuurlijke afspraken BRC opgesteld met ruimte voor 6 profielen, er is een herijkt Sportakkoord (landelijk én lokaal), gemeenten hebben hard gewerkt aan integrale plannen van aanpak, en ondertussen werken alle buurtsportcoaches hard door. Hoogste tijd om samen te komen en te reflecteren op al deze ontwikkelingen.

Zoals gebruikelijk willen we je deze dag ook inspireren met een ruim aanbod van workshops, afgewisseld met plenaire delen. Dit jaar is bovendien een heuse intervisie ronde aan het programma toegevoegd.

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Nominaties Buurtsportcoach van het Jaar

De afgelopen weken konden buurtsportcoach collega's, teamleiders & coördinatoren en andere betrokkenen uit het werkveld buurtsportcoaches nomineren voor de stimuleringsprijs: 'Buurtsportcoach van het jaar 2022-2023'. Dit jaar alles omtrent het thema: Vaardig in bewegen.
Daaruit heeft het bestuur van Wij Buurtsportcoaches een top 10 samengesteld in willekeurige volgorde en deze (geanonimiseerd) voorgelegd aan de landelijke jury bestaande uit: Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), André de Jeu (Vereniging Sport en Gemeenten), Marc Elffers (Werkgevers in de Sport) en Carl Verheijen (Beweegalliantie). Vervolgens hebben zij een top 3 samengesteld in willekeurige volgorde. Hieronder de top 3:

Brian Rispens (Zwolle)
Jessica Post (Smallingerland)
Fleur de Wit (Enkhuizen)

Momenteel zijn de buurtsportcoaches druk aan de slag met het opnemen van een presentatievideo. Vanaf november kan jij als sportprofessional je stem gaan uitbrengen op jouw favoriete buurtsportcoach. Tot slot wordt de winnende buurtsportcoach live bekend gemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag BRC die dit jaar plaats zal vinden op donderdag 7 december 2023 in Bunnik.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 12 oktober 2023