Kennisevent Esports, Gaming & Gamification

HÉT KENNISEVENT VOOR DE SPORT- EN BEWEEGPROFESSIONAL

Op 4 oktober 2023 vindt het Kennisevent Esports, Gaming en Gamification (EGG) in Stadion Galgenwaard plaats en jij kunt daarbij zijn. Deze editie, georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy belooft opnieuw een event vol interessante kennissessies en paneldiscussies te worden. Dit jaar kun je ook meedoen aan een experience tour waar experts hun kennis delen over esports, gaming en gamification.

Het doel van dit event is om ervaringen uit de praktijk, beleid en onderzoek met elkaar te delen en samen inhoudelijk het gesprek aan te gaan, en niet te vergeten te netwerken.

Esports: (Semi-)professioneel competitief gamen – in de vorm van competities en toernooien - van computerspellen. Dit wordt gezien als een vorm van (top)sport.

Gaming: Het (recreatief) spelen van videogames. Tijdens dit kennisevent wordt met name de verbinding gelegd tussen (beweeg)games, sport, bewegen en een digitale balans.

Gamification: Het toepassen van (digitale) spelelementen in een niet-spel setting om activiteiten aantrekkelijker te maken met als doel het gedrag van gebruikers te beïnvloeden. Tijdens dit kennisevent wordt gamification toegepast om sporten en bewegen te stimuleren.

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Ga dan naar: https://kenniseventegg.nl/

Afzender: Kenniscentrum Sport & Bewegen
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 30 juni 2023