Kom 12 december naar de Nationale Kennisdag Sport en Bewegen in de Buurt

In december organiseren wij opnieuw de Nationale Kennisdag Sport en Bewegen in de Buurt, met als thema Duurzaam sporten en bewegen. Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Jij brengt mensen op lokaal niveau in beweging. Je bent: sport- en beweegprofessional, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, medewerker van een gemeente, werkzaam in bijvoorbeeld de sector zorg & welzijn, onderwijs, buitenschoolse opvang en bedrijfsleven, of betrokken bij de Sportimpuls. Dan is de Kennisdag Duurzaam sporten en bewegen niet te missen voor jouw werk! Kom op 12 december 2013 naar de Fokker Terminal in Den Haag om vakgenoten te ontmoeten, kennis uit te wisselen en nieuwe ervaringen op te doen.

Mensen in beweging krijgen is één, maar het borgen van lokale verbindingen en duurzaam sport- en beweeggedrag is een ander verhaal. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar de mogelijkheden en kansen, want die zijn er volop! Je stelt je eigen programma samen uit een scala aan onderwerpen. Daarnaast is er een informatiemarkt en ruim de gelegenheid om mensen te ontmoeten die iets voor jou kunnen betekenen of andersom.

Bekijk het programma en een greep uit de workshops. 

Aanmelden kan vanaf nu via het inschrijfformulier!

NB. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Voorkom teleurstelling en meld je bijtijds aan. 
Deelname bedraagt €119,-.

De Kennisdag wordt georganiseerd door de gezamenlijke landelijke partners van het programma Sport en Bewegen in de Buurt.  

Voor vragen kun je contact opnemen met het Projectbureau Sport en Bewegen in de Buurt, 070 – 373 80 53 of info@sportindebuurt.nl.

Houd voor de meest actuele stand van zaken deze website in de gaten!

Afzender: Sport en Bewegen in de Buurt
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 14 november 2013