Oproep: voor het webinar urban sport en cultuur zoeken we praktijkvoorbeelden

Ben jij een buurtsport- of cultuurcoach en betrokken bij urban sport en culturele activiteiten in jouw buurt? Vind jij het leuk om andere buurtsport- en cultuurcoaches kennis te laten maken met jouw ervaringen in urban sport en cultuur én ben je niet cameraschuw? Dan zoeken we jou!

Voor een webinar urban sport en cultuur, dat wordt gerealiseerd met onder meer Vereniging Sport en Gemeenten, WIJ Buurtsportcoaches, Kenniscentrum Sport en Bewegen en Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst zijn we namelijk op zoek naar leuke praktijkvoorbeelden voor iedere denkbare doelgroep. Er zullen dan op locatie opnames gemaakt worden (volgens de geldende coronamaatregelen) en je zult geïnterviewd worden over de activiteit(en), jouw rol, etc. De invulling bepalen we samen met jou.

Steekwoorden: informeel en ongedwongen spelen/bewegen in de buitenruimte, zelforganisatie en van moeten naar mogen.

Zie jij dit wel zitten en wil je graag jouw activiteit(en) delen met andere buurtsport- en cultuurcoaches? Dan kun je je aanmelden via info@sportindebuurt.nl o.v.v. webinar urban.

Let wel even op het volgende:

  • Zorg dat je vanuit jouw organisatie en opdrachtgever toestemming hebt om ter plekke te mogen filmen (activiteit komt in beeld).
  • Zorg ook dat de mensen die mogelijk in beeld komen hiervan op de hoogte zijn en toestemming hebben gegeven.
  • Jouw item zal ongeveer 10 minuten aan beeldmateriaal opleveren. In overleg met jou bepalen we de invulling hiervan.
  • Omdat we nu nog te maken hebben met beperkende coronamaatregelen zullen de opnames (op locatie) plaatsvinden als hiertoe de mogelijkheid is.
  • Het beeldmateriaal wordt geplaatst op sportindebuurt.nl en het youtubekanaal van Sportindebuurt. Uiteraard mag dit gedeeld worden.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 11 maart 2021