Organiseer ook een voorronde voor het NK Stoepranden in jouw plaats!

Jantje Beton organiseert in 2021 voor de 5e keer het NK Stoepranden. Zij organiseren het NK Stoepranden omdat zij spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten in Nederland willen stimuleren.

Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen. Het spel kan gespeeld worden door tieners, jongeren, volwassen en senioren. Zo draagt stoepranden bij aan meer onderling contact en gezelligheid in de buurt. En dat bevordert weer de kansen en mogelijkheden voor samen buitenspelen. Wil jij als buurtsportcoach of gemeente ook een voorronde organiseren? Dat kan!

Om lokale partijen te ondersteunen bij het organiseren van stoeprandactiviteiten in hun plaats, biedt Jantje Beton het volgende:

  • 3 Kerbysets (dit geldt niet voor organisaties die bij vorige edities hebben meegedaan en eerder sets hebben ontvangen)
  • Een kortingsbon voor aanschaf van extra sets
  • Materialenpakket met o.a. materiaal voor de aankleding en spelregels
  • Digitaal handboek, poster, spelregels
  • De finale! Op dit moment is het nog niet bekend waar en in welke vorm de finale zal plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt eind maart. Vooralsnog gaan we ervan uit dat er per plaats 4 kinderen (2 uit cat. A = 6 t/m 10 jaar en 2 uit cat. B = 11 t/m 14 jaar) en begeleiding bij de finale aanwezig kunnen zijn, en de finale op een zondag in september zal plaatsvinden.

De organiserende partij(en) binnen de deelnemende plaats vragen we om het volgende:
Deelname van minimaal 150 kinderen (6 t/m 14 jaar) bij stoeprandactiviteiten t/m augustus. Het aantal kan bereikt worden door het organiseren van 1 grote activiteit, 10 losse kleine activiteiten, langs te gaan bij scholen in de buurt of aan te sluiten bij reeds geplande evenementen.

Aanmelden kan vanaf 15 februari t/m 10 maart. Kijk op www.jantjebeton.nl/nkstoepranden voor meer informatie.

Afzender: Jantje Beton
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 22 februari 2021