Overzicht financiële regelingen voor meedoen met sport en bewegen

Meedoen aan sport en plezier in sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daardoor sport een deel van de Nederlanders weinig of niet. Zowel landelijk als lokaal bestaan verschillende regelingen die praktische of financiële drempels kunnen wegnemen.

Allesoversport.nl publiceerde een artikel voor professionals, zoals buurtsportcoaches, met een overzicht van (financiële) regelingen en welke instanties hier een rol bij kunnen spelen. 

Niet alleen onvoldoende financiële middelen, maar ook geen vervoer, geen beschikbaar sporthulpmiddel, of beperkte toegankelijkheid van een accommodatie kunnen er toe leiden dat iemand niet kan deelnemen aan sport en bewegen. Vaak gaat dit gepaard met andere sociale en/of persoonlijke belemmeringen. 

Met tips over financiële regelingen, lokale regelingen, regelingen voor praktische toegankelijkheid, vervoer, toegankelijkheid sportaccommodaties en sporthulpmiddelen en nog handige tips geeft Allesoversport.nl een mooi overzicht van hoe je als professional mensen kunt helpen om te sporten en bewegen als dergelijke belemmeringen in de weg staan.

Meer lezen doe je op de site van Allesoversport.nl.

Afzender: Allesoversport.nl
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 18 augustus 2020