Stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’

De stimuleringsprijs Buurtsportcoach van het jaar is er weer! Ook dit najaar kunnen alle buurtsportcoaches in Nederland kans maken op de titel: Buurtsportcoach van het jaar 2021! Wie ga jij nomineren?

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2021 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om degene die onderscheidend is in zijn/haar werk. Het thema van de prijs is gericht op de creativiteit van de buurtsportcoach met betrekking tot het sportakkoord en/of preventie akkoord. Wie heeft zijn/haar creatieve brein aan het werk gezet en op allerlei manieren mensen in beweging gebracht middels of met behulp van deze akkoorden? Waarom verdient hij of zij de titel: 'Buurtsportcoach van het jaar 2021'?

Nominatie

Een buurtsportcoach kan aangemeld worden door bijvoorbeeld een werkgever, collega buurtsportcoach of coördinator buurtsportcoach die de online vragenlijst invult op de website van Wij Buurtsportcoaches. Vanaf 28 september 2021 tot en met 18 oktober 2021 kun je een buurtsportcoach nomineren.
Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches maakt vanuit een geanonimiseerde lijst een short-list die wordt voorgelegd aan een landelijke jury, bestaande uit prominenten uit het werkveld van sport en bewegen. De landelijke jury kiest drie kandidaten die kans maken op de prijs 'Buurtsportcoach van het jaar'. Uiteindelijk wordt één van deze drie buurtsportcoaches verkozen tot de 'Buurtsportcoach van het jaar 2021'. Dit wordt gedaan op de Kennisdag BRC op 9 december 2021.

Prijs

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van € 1.500,-. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach.

Nomineren!

Ken jij een buurtsportcoach die onderscheidend is met zijn/haar werk en echt impact maakt door zijn/haar werkzaamheden? Nomineer hem of haar nu tot en met 18 oktober 2021 via DEZE LINK.
Kijk voor meer informatie op: https://www.wijbuurtsportcoaches.nl/nominatiebscvhjaar.

Afzender: WIJ Buurtsportcoaches
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 11 oktober 2021