Terugblik Kennisdag BRC en de verkiezing Buurtsportcoach van het jaar 2023

7 december jl. was het dan eindelijk zover en hebben we wederom een fantastische Kennisdag mogen neerzetten onder leiding van onze dagvoorzitter Gregory Sedoc. Wij hopen dat we je deze dag weer volop inspiratie hebben kunnen geven met ons ruime aanbod aan sessies, plenaire delen en niet te vergeten de intervisie. Tevens was er weer een verkiezing 'Buurtsportcoach van het jaar 2023'.

Deze dag hebben we je hopelijk weer geïnspireerd met een ruim aanbod van themasessies en plenaire delen. Op deze pagina vind je het overzicht van het programma, foto's en de beschikbare presentaties terug.

Verkiezing Buurtsportcoach van het jaar 2023

Tijdens de Kennisdag is ook de titel "Buurtsportcoach van het Jaar" uitgereikt. In een spannende verkiezing met het thema "vaardig in bewegen", waren Brian Rispens, Fleur de Wit en Jessica Post de overgebleven genomineerden. Na een juryronde, een online stemming en publieksstemming, mag Jessica Post, werkzaam bij Sportbedrijf Drachten, zich Buurtsportcoach van het Jaar 2022-2023 noemen!

Jessica, die actief is in de gemeente Smallingerland, legde de focus op het jonge kind in haar werk. Haar nominatie werd gekenmerkt door het multisportproject "Evi’s Beweegavontuur", waarbij kinderen al vanaf anderhalf jaar oud enthousiast worden gemaakt voor sport en beweging.

Als beloning ontving Jessica niet alleen het beeldje, maar ook een goed gevulde sporttas van Nijha en een opleidingsbudget van €1.500. Wij Buurtsportcoaches feliciteert Jessica Post van harte met deze erkenning en hoopt dat de goede voorbeelden van Brian, Fleur en Jessica andere collega’s inspireren om soortgelijke initiatieven te starten.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten en WIJ Buurtsportcoaches
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 20 december 2023