Webinar 9 april uitgesteld

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt het webinar, dat op 9 april gepland stond, uitgesteld.

Eerder informeerden we via de nieuwsbrief dat ons volgende webinar op 9 april wordt uitgezonden. Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus moeten we helaas de opnames hiervoor uitstellen. 

In deze aflevering staat de oudere centraal en laten we leuke praktijkvoorbeelden met tips zien waar je inspiratie uit kunt halen. Twee gastsprekers van LKCA en Kenniscentrum Sport en Bewegen zullen aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden het gesprek aan gaan met buurtsport- en cultuurcoaches en professionals uit het veld. In dit webinar laten we zien hoe sport en cultuur kunnen bijdragen aan een verbetering van de sociale positie en algehele gezondheid van de oudere.
Verwacht een inspirerende sessie, met verrassende projecten en gouden tips om zelf aan de slag te gaan voor deze doelgroep.

Zodra we een uitzenddatum hebben, zullen we deze via onze website communiceren. Heb je vragen omtrent dit thema, die je graag behandeld zou zien in het webinar? Stuur ze in! Dat kan door een email te sturen naar info@sportindebuurt.nl o.v.v. webinar ouderen.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 17 maart 2020