Webinar de rol van de buurtsportcoach binnen het sportakkoord

Op 11 december is het webinar over buurtsportcoaches en hun rol in het sportakkoord uitgezonden. Wil je de uitzending terugkijken? Of heb je nog vragen over dit onderwerp? Kijk dan snel op de website.

Op dit moment wordt er in heel veel gemeenten gewerkt aan lokale sportakkoorden (als afgeleide van het Nationale Sportakkoord). Buurtsportcoaches spelen hierbij een belangrijke rol, zowel in de voorbereidende fase als daarna (uitvoering, borging). Voor beleidsambtenaren en buurtsportcoaches die hier meer over willen weten is op 11 december een webinar uitgezonden.

Inhoud webinar

In het webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

  • introductie van het sportakkoord
  • praktijkvoorbeeld Emmen: buurtsportcoach betrokken bij het sportakkoord in voorbereidende fase;
  • praktijkvoorbeeld Leidschendam-Voorburg: buurtsportcoach betrokken bij het sportakkoord in voorbereidende en uitvoerende fase;
  • clubkadercoaching (pijler Positieve sportcultuur): buurtsportcoach betrokken in uitvoerende fase.

Bij elk voorbeeld komen betrokken personen aan het woord: van sportformateur tot verenigingsadviseur en buurtsportcoach.

Webinar terugkijken

Heb je het webinar gemist maar wil je de uitzending graag terugkijken? Dat kan via sportindebuurt.nl. Heb je nog vragen na het bekijken van het webinar, dan kun je die stellen via info@sportindebuurt.nl.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 11 december 2019