Wij Buurtsportcoaches – Buurtsportcoach ontmoetingen

De Kennisteams van Wij Buurtsportcoaches organiseren doelgroep of thema gerichte buurtsportcoach ontmoetingen. Wij kijken terug op vier succesvolle online ontmoetingen. Bij iedere buurtsportcoach ontmoeting staat een aantal prikkelende stellingen centraal waarover de buurtsportcoaches met elkaar in gesprek gaan.

Op deze manier wordt veel kennis uitgewisseld en leren de buurtsportcoaches van de voorbeelden van collega’s. Aan inspiratie geen gebrek! De buurtsportcoaches zien grote meerwaarde in van deze ontmoetingen. Ze ontmoeten op een laagdrempelige manier buurtsportcoaches uit andere regio’s en kunnen hun netwerk daardoor uitbreiden. Na afloop van de ontmoetingen kregen wij de volgende quotes binnen van de buurtsportcoaches:

“Goed initiatief! Niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden. Vooral ideeën blijven uitwisselen.”

“Yes, goed initiatief! Leuk en waardevol om elkaar te spreken en ideeën uit te wisselen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Dankjewel voor de organisatie.”

Tot de zomervakantie organiseren wij nog een drietal buurtsportcoach ontmoetingen. Aanmelden gaat via www.wijbuurtsportcoaches.nl of rechtstreeks via de onderstaande link:

17 juni                 Buurtsportcoach ontmoeting jongeren
1 juli                    Buurtsportcoach ontmoeting ouderen
15 juli                  Buurtsportcoach ontmoeting Preventie & Gezondheid

Denk jij mee?

Na de zomerperiode gaan wij door met het organiseren van buurtsportcoach ontmoetingen. Wij zijn benieuwd welke thema’s, vraagstukken en/of onderwerpen volgens jou centraal moeten staan. Geef ons inzage door hier een paar vragen te beantwoorden. Alvast bedankt en wij zien je graag bij een van de ontmoetingen!

 

 

Afzender: WIJ Buurtsportcoaches
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 16 juni 2021