Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties (online)

Donderdag 10 december 2020

Persoonsgegevens
Ik neem deel aan

Het programma beslaat een dag en bestaat uit plenaire delen en deelsessies. Elke deelnemer ontvangt een deelnamelink voor plenair. Daarnaast kun je je inschrijven voor maximaal 4 deelsessies.

Ik meld me aan voor de volgende deelsessies tijdens de Kennisdag BRC 2020:

Factuurgegevens

Wil je in het vervolg de factuur digitaal via de e-mail ontvangen? Laat ons dit weten en geef het e-mailadres door. Je ontvangt de factuur dan zowel in pdf-formaat als in een ubl-bestand. Hiermee kun je de factuur direct in jouw administratie opnemen. Voor het ontvangen van een digitale factuur is maar één e-mailadres per organisatie mogelijk!

Gegevens en akkoord

Je gegevens worden alleen in het kader van deze bijeenkomst gebruikt. De bijeenkomst wordt (deels) opgenomen. Mocht je dat bezwaarlijk vinden, dan kun je je eigen camera uitzetten.

Inschrijvingsvoorwaarden

  • De kosten voor deelname aan het dagprogramma bedragen € 25,00 inclusief BTW.
  • Inschrijven verplicht tot deelname. Bij annulering worden de deelnamekosten in rekening gebracht. In overleg kun je je laten vervangen door een collega. Plaatsvervanging en annulering dienen altijd schriftelijk of per e-mail te gebeuren.
  • Na aanmelding ontvang je digitaal een bevestiging met je inschrijvingsgegevens. Ongeveer twee dagen voor de bijeenkomst ontvang je een link om in te loggen.
  • De rekening wordt door VSG Studie & Congres toegestuurd.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Vereniging Sport en Gemeenten, telefoon 070-373 80 53, e-mail info@sportindebuurt.nl of internet www.sportindebuurt.nl.