Bijeenkomsten voor de buurtsport- en cultuurcoach

Pak de agenda er maar vast bij. Vereniging Sport en Gemeenten biedt jou dit najaar weer de mogelijkheid om geïnspireerd te raken door je collega’s en andere experts in het werkveld. Bij welke bijeenkomsten zien we jou?

Regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties najaar 2021

We mogen elkaar weer fysiek ontmoeten! Dit najaar organiseert Vereniging Sport en Gemeenten weer de Regionale Bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties. Per provincie bieden we in samenwerking met provinciale sportorganisaties en partners diverse themasessies aan waarbij ontmoeten, delen en inspireren centraal staan. Bekijk onze agenda voor de data en meld je aan.

Nationale Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties 2021

Save the date! Op donderdag 9 december 2021 vindt de Nationale Kennisdag BRC plaats. De locatie zal in het midden van het land zijn. Meer informatie volgt snel. Houd daarvoor onze website en social media kanalen in de gaten.
Naast inspirerende en actieve workshops hebben we ook dit jaar weer de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’, georganiseerd door WIJ Buurtsportcoaches. Het thema voor de verkiezing dit jaar is het sport- en preventieakkoord. Welke buurtsportcoach speelt hier het beste op in? Ken jij iemand die je graag voor nominatie wilt voordragen? Dat kan tot en met 18 oktober! Meer informatie en aanmelden kan via www.wijbuurtsportcoaches.nl/nominatiebscvhjaar.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 5 oktober 2021