Nederland in lockdown

Op maandag 14 december heeft het kabinet opnieuw een verzwaring van de coronamaatregelen afgekondigd. Tot 19 januari 2021 zijn onder meer scholen, kinderopvang en binnensportfaciliteiten gesloten en gelden voor buitensport ook verscherpte maatregelen.

Voor de buurtsportcoaches betekenen de aangescherpte maatregelen ook weer een aanpassing van de (reeds geplande) activiteiten. Hoe zorgen jullie er voor dat de komende weken jong en oud in beweging blijft, mensen sociaal verbonden blijven met elkaar en we het jaar toch nog positief af kunnen sluiten? Wij zijn benieuwd naar hoe jullie je aanbod aan de geldende maatregelen aanpassen. Wellicht hebben jullie al een leuke invulling voor de kerstvakantie, ondersteunen jullie scholen en kinderopvang, of hebben jullie extra oog voor eenzame ouderen tijdens de feestdagen?

Wil je jouw ervaringen delen met andere buurtsportcoaches op onze pagina #BSCcorona? Deel dan jouw inspirerende activiteiten op social media met #BSCcorona of stuur een e-mail naar info@sportindebuurt.nl.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 19 december 2020