Regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties 2020

Ook in het voorjaar van 2020 organiseert VSG weer regionale bijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij de Brede Regeling Combinatiefuncties. Van maart tot en met juni kun je deelnemen aan één van de bijeenkomsten bij jou in de regio.

VSG informeert je tijdens de bijeenkomsten over landelijke ontwikkelingen op het gebied van sport en cultuur, zoals de sportlijn in het kader van het Sportakkoord en de regeling Samen cultuurmaken verbreden.

Daarnaast staat kennisdelen en het creëren van lokale en regionale netwerken centraal. Er worden twee rondes verschillende workshops aangeboden op diverse thema’s en er zal onder leiding van een tafelbegeleider doorgepraat worden.

Je kan je inschrijven voor de regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties in jouw regio via het inschrijfformulier. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor de bijeenkomst de definitieve tijd, het programma en locatie met een routebeschrijving.

Kijk voor een volledig overzicht van alle 27 regionale bijeenkomsten in onze agenda.

Vereniging Sport en Gemeenten organiseert deze bijeenkomsten met ondersteuning van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst, Kenniscentrum Sport en Bewegen en NOC*NSF.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 2 maart 2020