Stem op de Buurtsportcoach van het Jaar!

Buurtsportcoaches doen er toe! Dat bewijzen wij reeds 10 jaar! Ter stimulans en inspiratie is de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’ in het leven geroepen. De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk. De winnaar wordt bepaald door een landelijke stemming! Vanaf 30 november kan er via de website van Wij Buurtsportcoaches gestemd worden op de top 3!

Wij Buurtsportcoaches

Buurtsportcoaches doen er toe! Dat bewijzen wij reeds 10 jaar! Ter stimulans en inspiratie is de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’ in het leven geroepen. Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen, vindt deze prijs belangrijk om het werk en meerwaarde van de beroepsgroep zichtbaar te maken. Wij zijn een netwerk voor en door buurtsportcoaches en staan voor ontmoeten en samen zorgdragen voor kwaliteit en professionaliteit van de beroepsgroep. Vanuit onze motivatie en ambitie organiseren wij in samenwerking met Kenniscentrum Sport & Vereniging Sport en Gemeenten, de verkiezing ‘Buurtsportcoach van het jaar’.

Stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar’

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2019 is bedoeld voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Het is bestemd voor de buurtsportcoach die impact maakt met zijn/haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. Het gaat niet om de beste buurtsportcoach, het gaat om de buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn/haar werk.

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach is een publieksprijs. De winnende buurtsportcoach wordt natuurlijk goed in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, mits het ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach.

Top 3 Buurtsportcoaches

In totaal zijn er 73 buurtsportcoaches genomineerd. Stuk voor stuk allemaal toppers! Het bestuur van Wij Buurtsportcoaches heeft een top 10 voorgelegd aan de landelijke jury, bestaande uit: Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport), Anneke van Zanen (NOC), André de jeu (Directeur Vereniging Sport en Gemeenten) en Marc Elffers (Werkgevers in de Sport). Zij hebben samen de top 3 samengesteld welke in de week van 11 november 2019 bekend is gemaakt!

De top 3 buurtsportcoaches is:
1. Sophie Pennock - JIBB+
2. Richard Jongetjes - Stichting Figulus Welzijn Aalten-Dinxperlo
3. Jordy van Kesteren - Team Sportservice Den Helder

De winnaar wordt bepaald door een landelijke stemming! Vanaf 30 november kan er via de website van Wij Buurtsportcoaches gestemd worden op de top 3!

Op de Nationale Kennisdag op 12 december 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Meer informatie over de ‘Stimuleringsprijs Buurtsportcoach van het jaar’?  Kijk op www.wijbuurtsportcoaches.nl
Meer informatie over de Nationale Kennisdag? Kijk op www.sportindebuurt.nl

Afzender: Wij Buurtsportcoaches
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 26 november 2019