Terugblik Kennisdag BRC

Op 12 december 2019 vond de succesvolle Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties plaats. Er vonden veel inspirerende sessies plaats en ook werd de nieuwste editie van BUURTSPORTCOACH gepresenteerd.

Plenaire gedeelten en themasessies wisselden elkaar af. Foto’s en presentaties vind je op onze site. Ook is gewerkt met de inspirerende World Café werkvorm. De opbrengsten van deze sessies vind je terug bij de downloads van de Kennisdag.

Bovendien is tijdens deze dag de nieuwste editie van het magazine BUURTSPORTCOACH. gepresenteerd. In deze editie staat de vitale aanbieder centraal. Sport en cultuur verbinden, versterken en verenigen en daar spelen de buurtsport- en cultuurcoaches een cruciale rol in.

We zien mooie praktijkvoorbeelden van sport en cultuur die met elkaar samenwerken, waar samenwerking leidt tot verbinding binnen de samenleving en de kracht van lokaal leidt tot versterking van het aanbod. Met onder andere interviews met de buurtsportcoaches in Huizen, die klaar zijn voor de volgende stap. In de Neder-Betuwe weten de commerciële sport en verenigingssport elkaar te versterken en in meerdere verhalen zien we dat de buurtsport- en cultuurcoaches bijdragen aan een duurzame normen en waarden verandering in de lokale gemeenschap.

Download de nieuwste editie op de website van Sportindebuurt of vraag een gedrukte editie aan door een e-mail te sturen naar info@sportindebuurt.nl.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 2 maart 2020