Update bijeenkomsten BRC

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij moeten besluiten de laatste regionale bijeenkomsten BRC in november en de Kennisdag BRC van 9 december te verplaatsen.

Regionale Bijeenkomsten BRC

We wilden graag de mogelijkheid tot ontmoeten en netwerken nieuw leven inblazen, nadat we de vorige reeks van regionale bijeenkomsten digitaal hadden aangeboden vanwege de coronapandemie. Een aantal van deze bijeenkomsten konden we fysiek aanbieden en van de themasessies zijn presentaties beschikbaar. Ben je nieuwsgierig naar de uitkomsten van de themasessies? Kijk dan bij de downloads per bijeenkomst via deze link.
Voor de provincies Overijssel, Groningen/Friesland/Drenthe, Noord-Brabant en Limburg konden de regionale bijeenkomsten helaas geen doorgang vinden. Voor deze provincies zijn de volgende nieuwe data gepland voor ONLINE bijeenkomsten:

12 januari          14.00 – 17.00 uur           Overijssel
19 januari          14.00 – 17.00 uur           Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe)
25 januari          14.00 – 17.00 uur           Noord-Brabant
1 februari           14.00 – 17.00 uur           Limburg

Inschrijven voor deze bijeenkomsten kan via het inschrijfformulier.

Landelijke Kennisdag BRC

Ook de Landelijke Kennisdag BRC ging niet door. Natuurlijk waren er alternatieven geweest in de vorm van een digitale bijeenkomst of minder deelnemers toelaten, maar gezien het mooie interactieve programma dat was samengesteld vonden we dat eigenlijk zonde en zouden we de sprekers zeker tekort doen! Daarom wordt de Landelijke Kennisdag BRC ONDER VOORBEHOUD verplaatst naar donderdag 17 februari 2022.
Houd onze website en social media in de gaten voor updates en aanmelden.

Verkiezing 'Buurtsportcoach van het jaar'

Met het verplaatsen van de Landelijke Kennisdag BRC schuift ook de verkiezing van de stimuleringsprijs 'Buurtsportcoach van het jaar' door naar het voorjaar van 2022.
In het najaar van 2021 heeft het bestuur van WIJ Buurtsportcoaches een top 10 samengesteld uit de aanmeldingen. Deze selectie is voorgelegd aan de landelijke jury bestaande uit Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), André de Jeu (Vereniging Sport en Gemeenten), Marc Elffers (Sportwerkgever) en Anneke van Zanen (NOC*NSF). Vervolgens hebben zij een top 3 samengesteld in willekeurige volgorde:

  • Suzanne van Reij - Stichting Vlaardingen in Beweging
  • Rachel Plaggenburg - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland
  • Gerdo van Dalen - De Wolden Sport

Momenteel zijn de drie genomineerden druk aan de slag met het opnemen van een professionele video, die hun werkzaamheden als buurtsportcoach prachtig in beeld brengt. Deze video’s worden vanaf januari 2022 gepubliceerd op de media kanalen van WIJ Buurtsportcoaches en partners. Vanaf januari 2022 kan jij dan je stem gaan uitbrengen op jouw favoriete buurtsportcoach. De winnende buurtsportcoach wordt live bekend gemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag BRC.

De winnaar van de stimuleringsprijs ontvangt een geldprijs van €1500,- te besteden aan opleiding/persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvangt hij/zij ook nog een prachtig sportpakket samengesteld door Nijha.

Voor meer informatie over de verkiezing en de stemronde verwijzen we je naar de website van WIJ Buurtsportcoaches.  

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 15 december 2021