Webinar 9 april: thema ouderen

In verband met de laatste ontwikkelingen met het coronavirus zijn de opnames voor het webinar uitgesteld.

Update 17 maart 2020:
Het webinar, dat op 9 april gepland stond, wordt uitgesteld in verband met het coronavirus. Meer informatie is hier te vinden.

Origineel bericht:

Save the date! Op 9 april 2020 zenden we ons volgende webinar uit. In deze aflevering staat de oudere centraal en laten we leuke praktijkvoorbeelden met tips zien waar je inspiratie uit kunt halen.

Twee gastsprekers van LKCA en Kenniscentrum Sport en Bewegen zullen aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden het gesprek aan gaan met buurtsport- en cultuurcoaches en professionals uit het veld. In dit webinar laten we zien hoe sport en cultuur kunnen bijdragen aan een verbetering van de sociale positie en algehele gezondheid van de oudere.

Verwacht een inspirerende sessie, met verrassende projecten en gouden tips om zelf aan de slag te gaan voor deze doelgroep.

De uitzending is te zien op onze website. Op  donderdag 9 april 2020 om 15.00 uur komt de webinar online en heb je de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. Vooraf vragen insturen kan natuurlijk ook! Stuur deze vóór 1 april 2020 naar info@sportindebuurt.nl o.v.v. webinar ouderen.

Afzender: Vereniging Sport en Gemeenten
Dit nieuwsbericht is toegevoegd op 2 maart 2020